SKUPOVI

Jedna od osnovnih aktivnosti koje organiziramo za punopravne članove su redoviti skupovi. Održavaju se jednom mjesečno. Osim što se na njima iznosi detaljnije izvješće o aktivnostima udruge, skupovi su prilika za sudjelovanje u radu ArtiZanata i razgovor s članovima Skupštine, odnosno glavnim organizatorima aktivnosti udruge, o bilo čemu što vas zanima. Važan nam je glas zajednice i svjesni smo brojnih problema s kojima se kao kreativci susrećemo. Zato želimo graditi ArtiZanat s vama, kao udrugu koja odgovara na sve naše potrebe i nudi sveobuhvatnu podršku članovima.

Ostali razlozi zbog kojih kreativci dolaze na skupove su brojni. Oni su zapravo prostor za networking, mjesto susreta i razmjene iskustava, znanja i ideja. Jedinstveni događaj na kojem možete sresti ljude koji se profesionalno bave istim zanatom kao i vi, razgovarati o kreativnom procesu i saznati nešto novo, ili o poslovanju u formalnom smislu sa svim članovima i sakupiti vrijedna iskustva, a možda pokrenuti i novu suradnju. ArtiZanat će redovito ispitivati i potrebe zajednice te u skladu s time organizirati skupove s raznim temama koje su od posebnog interesa za članove.

IMG_20211030_163816_412.jpg
 

13. LIPNJA 2022.

☝️ Datum sljedećeg skupa za punopravne članove ArtiZanata.

Tema ovog skupa su sajmovi.

Proljeće je doba brojnih događanja i sajmova - neki od vas imaju već puno znanja i iskustava a neki tek počinju ili se pak još nisu odvažili na taj korak. U kojugod skupinu da pripadaš, vjerujemo da će ti biti zanimljivo razmijeniti iskustva s ostalim članovima. Svaki sajam i svako iskustvo su drugačiji i sigurno imamo puno toga za podijeliti i naučiti: kakva je publika, kakva organizacija, na koji način prezentirati proizvode itd. Razgovor s drugim rkeativcima pomoći će oko nedoumica a možda ćeš čuti i za neke nove i nepoznate sajmove i događanja.

Lokaciju i dnevni red skupa ćemo svim punopravnim članovima javiti mailom.

pera.jpg