SAJMOVI

Novosti o sajmovima za članove šaljemo mailom i objavljujemo na našim Instagram i Facebook profilima. Stoga ti preporučujemo da se učlaniš u ArtiZanat kako bi odmah mogla/o pristupiti prijavi!

Upravo su otvorene prijave za sve kreativce koji izrađuju odjeću i modne dodatke (torbe, šalove i oglavlja) - potraži sve info u nastavku. 

 
_DUK0438.jpg

PRIJAVE ZA SLOW FASHION WEEKEND

Otvaramo prijave za Slow Fashion Weekend – događanje posvećeno malim handmade brendovima odjeće i modnih dodataka ( torbe, šalovi i oglavlja). Ideja je pružiti posjetiteljima posebno iskustvo shoppinga, alternativu tržnim centrima i promociju slow fashion principa.

  

Molimo vas da pažljivo pročitate ovaj tekst jer je bitno da pošaljete vašu prijavu potpuno informirani o planiranim aktivnostima kako bismo mogli što kvalitetnije i svima na zadovoljstvo organizirati ovo događanje 😊.

Važno je imati na umu da smo mi prije svega udruga – zajednica kreativaca i da smo se okupili jer zajedno možemo puno!


Što trebate znati o događanju?

Datum: 12. – 13.11.2022. (subota i nedjelja), od 11 do 18 sati

Lokacija: Aquarius club Zagreb, Jarunsko jezero (Aleja Matije Ljubeka 19)


Koncept / program:

Koncept je osmišljen u suradnji s ArtiZanatlijama (članovima udruge) koji izrađuju odjeću i njihovim potrebama - custom made :)!


1. dan

Otvorenje uz modnu reviju 

- sudjelovanje u modnoj reviji nije obavezno ali ga svakako preporučamo jer puno znači za vidljivost i izgradnju brenda. Svi koji potvrde sudjelovanje na reviji dobit će poseban upitnik i dogovaramo dalje na temelju toga (broj modela/outfita i slično).

- kakav "vibe" želite da imaju vaši modeli je na vama, mogu raditi što žele i izgledati kako želite, to je vaša prezentacija i sloboda ekspresije

- možete modele obući samo u svoj dizajn ili pak s nekim unutar udruge dogovoriti suradnju. Suradnje su stvar vašeg dogovora i vaša odgovornost, tu ne posredujemo

- svatko uređuje svoje modele (može se dogovoriti i s Nikom Vrbicom ako je potrebna pomoć da se uzmu dodatno vizažisti i slično)

- super je ako imate svoje modele, a ako nemate, javite se pa ćemo vidjeti što imamo

- svaki dizajner može imati 2 - max 5 modela / outfitaNakon revije - na izbor svakome, da li želi imati show room (prezentiranje svoje odjeće, modela prema kojima dogovarate custom made komade) ili želite klasičnu prodaju. Slobodni ste imati prvi dan show room a drugi prodaju ili oba dana show room ili oba dana prodaju. Sve ovo ćete nam u prijavi za sudjelovanje morati jasno označiti da znamo složiti prostor za oba dana (pitanja u prijavi su tako i posložena). 


2. dan

Show room/prodaja – prema izboru svakog izlagačaPostav za prodajni dio:

Na raspolaganju imamo stolove udruge (180 x 74) koji su predviđeni za 1 izlagača + nešto veće stolove (2m x 1m) koji su predviđeni za 2 izlagača.

Izlagači mogu koristiti ove stolove ili donijeti svoj (samo je potrebno javiti dimenziju). Izlagači mogu donijeti i svoj štender samo ga je potrebno prijaviti kod prijave.

U prostoru će biti osigurane i garderobe za isprobavanje odjeće.


Postav za show room:

Izlagači će dobiti prostor za štendere i lutke (koje sami osiguravaju) a sa strane će biti stol (koji mi osiguravamo) na raspolaganju za razgovore, narudžbe i dogovore s posjetiteljima.


Kotizacija:

250 kn po danu (ukupno 500 kn)

Uplate se vrše na:

Naziv primatelja: Artizanat

Adresa primatelja: Maksimirska cesta 68, 10123 Zagreb, Hrvatska

IBAN: HR7624920081100098850

Kao model unesite HR00, a kao poziv na broj primatelja 4444-1111. Kao opis plaćanja napišite naziv događanja i svoje ime odnosno naziv pravne osobe.

Prilikom ispunjavanja prijave trebat ćete učitati potvrdu o uplati kotizacije.


Promocija:

Planiramo nekoliko promotivnih aktivnosti od kojih je jedna snimanje promotivne modne kampanje. Fotografije/promotivni vizuali će se slati medijima uz najavu događanja i objavljivati na našim profilima kao i na profilima izlagača i svih koji ih požele podijeliti. Odabrat će se i jedna fotka za letak koji ćemo vikend prije dijeliti po Jarunu i gradu. Sudjelovanje nije obavezno. Za sudjelovanje u editorijalu trebat ćete dostaviti 2 odjevna predmeta (ili ruksake/torbe) našoj volonterki Niki Vrbici, i to najkasnije 9.10. Nika dogovara i koordinira ekipu za snimanje, stilizira modele i kasnije obrađuje fotografije. Svi sudionici će dobiti fotografije koje mogu koristiti u promo svrhe vlastitog brenda i ArtiZanata. 

Fotke kampanje će svakome ostati za slobodno korištenje (prvi ih objavljuje i šalje medijima ArtiZanat). Za ovaj trud je minimalna preporučena donacija za Niku i njenu ekipu 100 kn po sudioniku.

Letak koji ćemo dijeliti imat će posebnu pogodnost za donositelja letka, 10% popusta na kupovinu. Sudjelovanje u popustu, odnosno odluka o tome da li želite dati ovaj popust je također slobodan izbor – pitanje je u prijavnom obrascu. Razliku u cijeni neće nadoknaditi udruga, ali mislimo da bi tih 10% popusta moglo privući kupce i služiti kao dobar promo materijal. Uz to, na letku se mogu navesti i svi koji sudjeluju u popustu, to ćemo još vidjeti, ovisi o broju sudionika. Ali svakako će se dodatno promovirati.


Otkazivanje:

Otkazivanje od strane izlagača uz povrat kotizacije moguće je do 10 dana prije eventa (2.11.2022.). Nakon toga povrat kotizacije nije moguć.

U slučaju kiše event se ne otkazuje. Radi se o djelomično natkrivenom, djelomično zatvorenom prostoru i događanje se promovira kao alternativa odlasku u tržni centar. U blizini je parking (20 n cijeli dan) i u slučaju kiše vjerujemo da će odaziv biti jednak jer se radi o jedinstvenom događanju, zanimljivom za sve koji vole slow fashion i hand made odjeću. 


Dodatna napomena:

Za sve informacije koje nam dostavite naknadno, drugačije od potreba koje ste naveli u prijavi (tipa prostor za štender ili lutku i slično) možda vam naknadno nećemo moći osigurati.Prijave:

Prijave su dostupne na ovom linku. Rok za prijave je ponedjeljak 3.10.2022.


Dodatno, za sve izlagače koji nemaju registriranu djelatnost a koji još nisu prodavali preko nas dobiti će dodatan mail o informacijama koje su nam potrebne uz prijavu (također do 3.10.). Prijave bez ovih informacija nećemo uzimati u obzir.