top of page

POLITIKA PRIVATNOSTI: KORIŠTENJE INTERNETSKIH STRANICA ARTIZANATA

Datum stupanja na snagu: 27. travnja 2022. godine

Ova politika privatnosti opisuje kako ArtiZanat skuplja i raspolaže vašim osobnim podacima kada pristupate mrežnom mjestu www.artizanat.hr. Ova politika privatnosti opisuje vaša prava i kako ste zaštićeni pod zakonima o privatnosti.

I.

Kada pristupate mrežnom mjestu www.artizanat.hr, naš web hosting servis (Wix.com Ltd., 40 Namal Tel Aviv St., Tel Aviv-Yafo, 6350671 Izrael) skuplja podatke o načinu korištenja. Oni uključuju vašu IP adresu, zahtjeve za mrežnim stranicama našeg mjesta, podatke o vanjskim mjestima i preglednicima putem kojih se pristupa našim stranicama, te vrijeme i mjesto pristupa.

II.

Navedeni podaci se sakupljaju u analitičke i statističke svrhe te se korisnicima hosting servisa prikazuju isključivo u agregatnom formatu i iz njih nije moguće isčitati osobne podatke korisnika.

III.

To je jedna od svrha radi kojih Wix.com koristi kolačiće. Kolačići su male datoteke teksta koje su postavljene na vaše računalo od strane mrežnih mjesta koje posjećujete. Mrežna mjesta koriste kolačiće kako bi pomogla korisnicima da se efikasno kreću internetskim stranicama i poduzimaju određene radnje.

IV.

Naše stranice koriste sljedeće vrste kolačića:

Strogo nužni kolačići. Strogo nužni kolačići omogućuju središnje funkcionalnosti mrežnog mjesta kao što su korisnička prijava i upravljanje računom. Mrežno mjesto se ne može pravilno koristiti bez strogo nužnih kolačića.

Ciljani kolačići. Ciljani kolačići se koriste da identificiraju posjetitelje između različitih internetskih stranica te sakupljaju podatke opisane u prvom članku ove politike privatnosti. Ove kolačiće servis može koristiti kako bi izgradio profil posjetiteljskih interesa ili prikazivao relevantnije reklame na drugim mjestima.

Nesvrstani kolačići. Nesvrstani kolačići ne spadaju u niti jednu drugu kategoriju ili su u procesu kategorizacije.

V.

Mjere zaštite privatnosti koje koristi tvrtka Wix.com Ltd. mogu se pročitati ovdje.

VI.

U slučaju napada na privatnost udruge kojim bi bili ugroženi prikupljeni osobni podaci, svi ispitanici će odmah biti obavješteni o vrsti i obimu ugroze privatnosti te će se na rješavanju prekršaja i obnovi privatnosti raditi prioritetno, po potrebi u suradnji sa nadležnim organima vlasti.

VII.

Voditelj obrade je udruga ArtiZanat, Maksimirska cesta 68, Zagreb, OIB: 94101724469. Adresa elektroničke pošte kojom je moguće kontaktirati nekog od zastupnika je artizanat@artizanat.hr. Odgovorna osoba u voditelju obrade su članovi Predsjedništva, trenutno Viktor Mršić i Marta Raljević, s kojima se može stupiti u kontakt preko adrese elektroničke pošte smolacovjece@gmail.com i crnaocica@gmail.com ili broja mobilnog telefona 0955372582.

VIII.

Strogo nužni kolačići koji su potrebni za pravilno funkcioniranje mrežnog mjesta postavljaju se bez privole. Svi ostali kolačići mogu se koristiti samo uz vaše izričito dopuštenje. Kako biste promijenili postavke kolačića, bilo kada možete otvoriti ikonu u donjem lijevom kutu naših stranica i upravljati svojom privolom. Imate neporecivo pravo na podnošenje prigovora Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

bottom of page