top of page

KATALOG KREATIVACA

U katalogu kreativaca možete pregledati ponudu naših članova te pronaći njihove kontakt informacije.
Možete pregledavati sve članove odjednom, ili odabrati prema kategorijama.

Jasna Natura

Jasminka Salopek

Prenamjena odjeće.

Relatable Reality

Monika Vuk

Mi smo Relatable Reality, mali brend ručno rađenih cekera s natpisima. Osim što su funkcionalni i lijepi, želimo da cekeri govore za Vas. Kolekcija standardnih natpisa postoji,ali radimo i natpise po dogovoru.

Joy art factory

Maja Kovač Kucelj

Maja Kovač Kucelj, umjetnica i dizajnerica, stoji iza brenda Joy art factory, prepoznatljivog po upotrebi boja i šarenim uzorcima mandala. Izrađuje unikatni ručno oslikani nakit na drvetu, ručno rađene drvene satove i unikatni epoksi nakit.

MINTLINE

Marta Vučković

Iza branda MINTLINE stoji Marta Vučković, magistra primijenjenih umjetnosti. Marta je umjetnica - grafičarka i ilustratorica, a dio grafičarka odnosi se na umjetničku tehniku, ali i na grafički dizajn.

Smucica

Nikolina Punjek Duđak

Smucica je radiona ručnog tkanja na tkalačkom stanu. Vođena tradicijom izrađujem šalove, torbice, pernice, kućni tekstil, jastuke, baby dekice i td. Svaki proizvod može biti prilagođen Vama (odabir boje, veličine, materijala, uzoraka).

Čikn Handmade Thingies

Karla Čurčinski

Čikn je ilustratorica i dizajnerica koja izrađuje keramiku koja suosjeća, ilustracije koje pojednostavljuju život i ručni vez koji predugo traje pa se pretvori u svojevrsan dnevnik.

Mijena Ceramics

Matea Bošnjak

Iza naziva Mijena Ceramics krije se keramičarka Matea koja inspirirana prirodom, putovanjima, šetnjama po planinama, ljubavlju prema biljkama i životinjama te oblacima i nebeskim tijelima (odakle i dolazi ime brenda - mjesečeva mijena) izrađuje razne uporabne i ukrasne keramičke predmete.

Orla Bird

Dora Stipaničić

Orla Bird ilustratorica je i dizajnerica koja se bavi se širokim spektrom vizualnih djelatnosti – od logo dizajna, dizajna tetovaža i ilustracija po narudžbi, do nakita od mesinga te ručno oslikanih kimona i tapiserija.

OFFGRID

Iva Franjić

Offgrid je studio koji proizvodi ručno izrađene proizvode od papira s naglaskom na kvalitetu i očuvanju okoliša. Koristimo reciklirani, tree-free i acid-free papir te proizvode nastale održivom proizvodnjom.

Lidač

Lidija Katalinić Špoljarić

Keramika na sve načine.

Volos

Dino Turković

Volos je kožarski obrt fokusiran na alternativne i fetiš modne dodatke. U ponudi ima proizvode poput harnessa, chokera, torbica, korzeta i maski, ali će drage volje napraviti bilo što baš za vas.

Mala Trgovina Užasa

Sandra Robić

Svijetla strana mračne strane.
Horor je glavna tema ovog brenda, ali većinom na vedar i veseo način. Autorica za svoje užase koristi ostatke iz proizvodnje u kombinaciji s novim materijalima, koji ostacima daju novu namjenu.

Orgozone

Snježana Horvatić Popović

Dugogodišnji hobi pretvorio se u proizvodnju malih, ali moćnih "uređaja" zvanih orginiti. U današnje vrijeme kada smo okruženi mobitelima i modernom tehnologijom orgonit štiti od EM zračenja sinergijom kristala, metala i epoksi smole.

Mogut - brend Cotton spirit

Tajana Vidojević

Naša strast je stvarati jedinstvene komade koji oživljavaju vaše ideje i priče.
Što nas izdvaja? Vaše ideje pretvaramo u stvarnost dodajući personalizirani dodir vezenjem.
Od kućnog dekora, do šarenih igračaka i heklanih unikatnih komada odjeće.

Fine Kovine

Silvia Tomić Bilan

Fine kovine naziv je za unikatni, dizajnirani, ručno rađeni nakit od bakra, mjedi i srebra. Kroz različite tehnike, iz vatre nastaju jedinstveni oblici nakita od jednostavnih linja u kombinaciji s poludragim kamenjem sve do raskošnih tradicijskih.

Flore sketch

Florencia Alvez

Nadrealizam i mračna umjetnost. Rad na tradicionalan način te istraživanje i manipulacija raznim medijima i tehnikama (3d print, smola, drvo, minerali, plastika). Realizacija vaših i naših ideja putem komisijskog rada.

CiF reciklirane rukotvorine

Sandra Mikolić

Prenamjena korištenog tekstila za nove korisne stvari (platneni cekeri, ruksaci, jastučnice, pregače, etuiji,...).

Funky Shapes

Sanja Ovčarić

Funky Shapes voli boje i geometrijske oblike te stvara nakit pomoću 3D printa. Minimalistički stil idealan je za ljubitelje jarkih boja i neobičnih modnih dodataka.

Metal Monkey

Tihana Jelić

Unikatni nakit od bakra, srebra i mjedi u kombinaciji s poludragim kamenjem.

Studio OWN

Silvia Kranjec Gajić

Studio OWN je brend koji se bavi eko-printom, prirodnom i održivom metodom stvaranja jedinstvenih otisaka na prirodnim tkaninama koje tada pretvara u neodoljivu odjeću. Sve boje i uzorci dobiveni su isključivo biljkama i biljnim pigmentima.

Paramparam upcycle

Snježana Horvatić Popović

Ime Paramparam samo se nametnulo jer paranjem šavova započinje proces prenamjene odjeće tj. upcycle. Ponovna uporaba odjeće za izradu novih odjevnih ili ne odjevnih predmeta pravi je korak u održivom smjeru jer produžujemo odjeći životni vijek.

Vasco

Frane Šoša

Iako mjesto masovnog porobljavanja, moda je i poligon za osobnu emnacipaciju. Ukorijenjeni u aktivizmu, umjetnosti i ljubavi, moji radovi su komentari o svijetu u kojem živimo, ciljajući izazvati norme, potaknuti razmišljanje i inspirirati promjene.

The Lazy Nymph

Antonija Mihaljević

The Lazy Nymph je tu za ljubitelje fantasy žanra i za one koji jednostavno vole neuobičajeno i čudnovato. Ovdje se može naći svašta od nakita, čarobnih štapića, bookmarksa do slika i inih magičnih sitnica stvorenih rukama jedne nenaspavane umjetnice.

Plantmania.hr

Matea Majić i Leonard Ferenc

Plantmania je mali obiteljski posao, misija nam je da što više domova ozelenimo i da približimo svima rijetke biljke. Običnim staklenkama dajemo novi život i pretvaramo ih u jedinstvene terarije koji će u tvoj dom unjeti komadić bajke i prirode!

Ako i ti izrađuješ rukotvorine i želiš biti u Katalogu kreativaca zajedno sa našim kreativcima, učlani se u udrugu ArtiZanat i popuni obrazac za upis u katalog!

bottom of page