top of page

KATALOG KREATIVACA

U katalogu kreativaca možete pregledati ponudu naših članova te pronaći njihove kontakt informacije.
Možete pregledavati sve članove odjednom, ili odabrati prema kategorijama.

Bioluffa

Gabriela Batista

Iza bioluffa brenda stoji mali Opg iz okolice Zg-a koji se bavi uzgojem lufa tikvi od koji se dobiva; spužvica-ekološki prihvatljiva zamjena za plastične spužve. Lufe su pogodne za pranje suđa, čišćenje, peeling tijela, tuširanje itd.

Studio Varuna ART

Irena i Mario Antolak

Prepoznatljivost naši proizvoda je u šarenim točkicama kojima stvaramo umjetničke slike na slikarskom platnu, drvu i svemu što nam dođe po ruku. Izrađujemo i premete od gipsa koje zatim oslikavamo tehnikom točkanja.

Orla Bird

Dora Stipaničić

Orla Bird ilustratorica je i dizajnerica koja se bavi se širokim spektrom vizualnih djelatnosti – od logo dizajna, dizajna tetovaža i ilustracija po narudžbi, do nakita od mesinga te ručno oslikanih kimona i tapiserija.

Psena Design

Hrvojka Fotak Pšenica

Ekološki i održivi proizvodi od prirodnih materijala naš su zaštitni znak. Sve što možemo nastojimo reciklirati, pažljivo biramo materijale i sve radimo ručno. Izrađujemo uglavnom ukrasno-uporabne proizvode za dom kao i modne dodatke.

Strode Design Studios

Ana Šparavec

Osim što nudi usluge grafičkog dizajna i ilustracija po narudžbi, Strode Studios se bavi slikanjem originalnih akvarel slika, ukrasa, čestitka, bookmarksa i razglednica. Uvijek jedinstveno i originalno, rađeno s velikom ljubavi i kreativnosti.

MINTLINE

Marta Vučković

Ilustratorica sam i grafičarka, izrađujem ilustracije tradicionalnim i digitalnim načinom, grafike izrađujem ručno na tradicionalan način (pomoću matrica) i volim eksperimentirati s raznim tehnikama. Inspira me prirodni svijet i geometrijiski oblici.

The Libra Woman Design

Lidija Pavličić

Handmade odjeća, nakit, dodaci i kućni dekor izrađeni ručno izrađeni raznim tehnikama, najviše macrame i pletenje. Realiziram svoje lude ideje i zato je ponuda šarolika, a tu sam za vas da mi kažete svoje ideje pada ih zajedno realiziramo!

Fine Kovine

Silvia Tomić Bilan

Fine kovine naziv je za unikatni, dizajnirani, ručno rađeni nakit od bakra, mjedi i srebra. Kroz različite tehnike, iz vatre nastaju jedinstveni oblici nakita od jednostavnih linja u kombinaciji s poludragim kamenjem sve do raskošnih tradicijskih.

SALICULA

Nika Vrbica

Kroz spoj mode i umjetnosti, ovaj slow fashion brend namijenjen je svim ljubiteljima jarkih boja koji se ne srame istaknuti u masi. Salicula nudi spektar proizvoda od ilustracija do odjeće i modnih dodataka. Moguće narudžbe po ukusu i mjeri klijenta.

Okončat ću te

Kristina Hlopec i Marin Gregorić

Ekscentričan brend u kojem možete pronaći razne šivane, vezene i 3D printane proizvode. Ako želite nositi banane na glavi, pauke i šišmiše na ušima, jagode oko vrata i zavezati mačke oko struka – čestitamo, pronašli ste brend za Vas!

Darkona

Ivona Gray

Mračna odjeća i dodaci za jedinstvene individualce! Darkona stvara unikatnu odjeću te odjevne komade po mjeri i narudžbi, nadahnute gothic stilom i mračnom elegancijom. Održiva spora moda za sve koji žele izraziti svoj jedinstveni stil!

Crna očica

Marta Raljević

Odjeća i modni dodaci od prirodnih materijala za ljubitelje drugačijeg i osebujnog stila. Odjeća treba odražavati karakter i energiju osobe koja ju nosi, a Crna očica želi istaknuti vašu životnu radost i obojati vam dane pozitivom.

Smola čovječe

Margita Bralić

U Smoli čovječe nastaje nakit od najrazličitijih materijala - trenutno su to epoxy smola, polimerna glina, pleksiglas, drvo, poludrago kamenje, bakar i mesing i sl. Osim nakita iz povremenih kolekcija, možete zatražiti narudžbu po želji 🤗

The Lazy Nymph

Antonija Mihaljević

The Lazy Nymph je tu za ljubitelje fantasy žanra i za one koji jednostavno vole neuobičajeno i čudnovato. Ovdje se može naći svašta od nakita, čarobnih štapića, bookmarksa do slika i inih magičnih sitnica stvorenih rukama jedne nenaspavane umjetnice.

Amalgam Glass

Irena Poje-Oxenham

Amalgam glass izrađuje, tehnikom fuzije stakla, unikatne i elegantne kreacije od stakla koji plijene izgledom i funkcionalnosti. Organiziramo i tečajeve fuzije stakla, idealan način za opuštanje, učenje i izradu nečeg neobičnog.

Plantmania.hr

Matea Majić i Leonard Ferenc

Plantmania je mali obiteljski posao, misija nam je da što više domova ozelenimo i da približimo svima rijetke biljke. Običnim staklenkama dajemo novi život i pretvaramo ih u jedinstvene terarije koji će u tvoj dom unjeti komadić bajke i prirode!

Petipleti

Petra Vrban

Petipleti je modni brend inspiriran željom za prepoznatljivim stilom, unikatnom odjećom i modnim dodacima, ručnim radom. Želim ponuditi nešto posebno, trajno, nešto što se nosi, čuva, nasljeđuje i poklanja. Posebni detalji i dizajn čine bezvremenski „must have“. 

Art Studio Laura Rainbow

Laura Rainbow

U Art Studio Laura Rainbow stvaraju keramičke Ptice sreće, savršeni dar za one kojima želiš pokloniti sreću. Tečajevi i radionice keramike za odrasle početnike jednostavan su način odmaka od svakodnevice i divno iskustvo za one koji već imaju sve.

Studio PI

Pamela Ivanković

Studio PI brend je koji je nastao iz ideje da se na jednom mjestu nađu kvalitetni i ručno izrađeni predmeti od keramike te unikati izrađeni mojim rukama a kao alternativa masovno proizvedenim uvoznim proizvodima.

bottom of page