top of page

KATALOG KREATIVACA

U katalogu kreativaca možete pregledati ponudu naših članova te pronaći njihove kontakt informacije.
Možete pregledavati sve članove odjednom, ili odabrati prema kategorijama.

MINTLINE

Marta Vučković

Iza branda MINTLINE stoji Marta Vučković, magistra primijenjenih umjetnosti. Marta je umjetnica - grafičarka i ilustratorica, a dio grafičarka odnosi se na umjetničku tehniku, ali i na grafički dizajn.

Smucica

Nikolina Punjek Duđak

Smucica je radiona ručnog tkanja na tkalačkom stanu. Vođena tradicijom izrađujem šalove, torbice, pernice, kućni tekstil, jastuke, baby dekice i td. Svaki proizvod može biti prilagođen Vama (odabir boje, veličine, materijala, uzoraka).

Čikn Handmade Thingies

Karla Čurčinski

Čikn je ilustratorica i dizajnerica koja izrađuje keramiku koja suosjeća, ilustracije koje pojednostavljuju život i ručni vez koji predugo traje pa se pretvori u svojevrsan dnevnik.

Mijena Ceramics

Matea Bošnjak

Mijena Ceramics je mali, mladi studio za izradu keramičkih predmeta inspiriranih prirodom, putovanjima, šetnjama po planinama, ljubavlju prema biljkama i životinjama te oblacima i nebeskim tijelima, odakle i dolazi ime brenda (mjesečeva mijena).

The Lazy Nymph

Antonija Mihaljević

The Lazy Nymph je tu za ljubitelje fantasy žanra i za one koji jednostavno vole neuobičajeno i čudnovato. Ovdje se može naći svašta od nakita, čarobnih štapića, bookmarksa do slika i inih magičnih sitnica stvorenih rukama jedne nenaspavane umjetnice.

Orla Bird

Dora Stipaničić

Orla Bird ilustratorica je i dizajnerica koja se bavi se širokim spektrom vizualnih djelatnosti – od logo dizajna, dizajna tetovaža i ilustracija po narudžbi, do nakita od mesinga te ručno oslikanih kimona i tapiserija.

Psena Design

Hrvojka Fotak Pšenica

Ekološki i održivi proizvodi od prirodnih materijala naš su zaštitni znak. Sve što možemo nastojimo reciklirati, pažljivo biramo materijale i sve radimo ručno. Izrađujemo uglavnom ukrasno-uporabne proizvode za dom kao i modne dodatke.

Strode Design Studios

Ana Šparavec

Osim što nudi usluge grafičkog dizajna i ilustracija po narudžbi, Strode Studios se bavi slikanjem originalnih akvarel slika, ukrasa, čestitka, bookmarksa i razglednica. Uvijek jedinstveno i originalno, rađeno s velikom ljubavi i kreativnosti.

Mala Trgovina Užasa

Sandra Robić

Svijetla strana mračne strane.
Horor je glavna tema ovog brenda, ali većinom na vedar i veseo način. Autorica za svoje užase koristi ostatke iz proizvodnje u kombinaciji s novim materijalima, koji ostacima daju novu namjenu.

Orgozone

Snježana Horvatić Popović

Dugogodišnji hobi pretvorio se u proizvodnju malih, ali moćnih "uređaja" zvanih orginiti. U današnje vrijeme kada smo okruženi mobitelima i modernom tehnologijom orgonit štiti od EM zračenja sinergijom kristala, metala i epoksi smole.

Mogut

Tajana Vidojević

Personaliziramo vašu odjeću ili modne dodatke .To je odlično riješenje ako tražite personalizirani poklon ili ako želite poraditi na brendiranju (može izraditi natpise na majicama, pregaćama,salvetama, ručnicima ili vez vašeg loga i slično).

Bioluffa

Gabriela Batista

Iza bioluffa brenda stoji mali Opg iz okolice Zg-a koji se bavi uzgojem lufa tikvi od koji se dobiva; spužvica-ekološki prihvatljiva zamjena za plastične spužve. Lufe su pogodne za pranje suđa, čišćenje, peeling tijela, tuširanje itd.

Mitu Makrame

Antonia Than Marić i Mirta Than H.

Spajanjem jedne od najstarijih tehnika ručnog rada, pamučne špage i drva nastaju dekorativni i funkcionalni predmeti za uređenje doma. Možeš pronaći i Makrame Kit-ove za samostalnu izradu, digitalne vodiče, te zatražiti narudžbu po svojoj želji.

Flore sketch

Florencia Alvez

Nadrealizam i mračna umjetnost. Rad na tradicionalan način te istraživanje i manipulacija raznim medijima i tehnikama (3d print, smola, drvo, minerali, plastika). Realizacija vaših i naših ideja putem komisijskog rada.

Darkona

Ivona Gray

Mračna odjeća i dodaci za jedinstvene individualce! Darkona stvara unikatnu odjeću te odjevne komade po mjeri i narudžbi, nadahnute gothic stilom i mračnom elegancijom. Održiva spora moda za sve koji žele izraziti svoj jedinstveni stil!

Crna očica

Marta Raljević

Odjeća i modni dodaci od prirodnih materijala za ljubitelje drugačijeg i osebujnog stila. Odjeća treba odražavati karakter i energiju osobe koja ju nosi, a Crna očica želi istaknuti vašu životnu radost i obojati vam dane pozitivom.

Studio OWN

Silvia Kranjec Gajić

Studio OWN je brend koji se bavi eko-printom, prirodnom i održivom metodom stvaranja jedinstvenih otisaka na prirodnim tkaninama koje tada pretvara u neodoljivu odjeću. Sve boje i uzorci dobiveni su isključivo biljkama i biljnim pigmentima.

Paramparam upcycle

Snježana Horvatić Popović

Ime Paramparam samo se nametnulo jer paranjem šavova započinje proces prenamjene odjeće tj. upcycle. Ponovna uporaba odjeće za izradu novih odjevnih ili ne odjevnih predmeta pravi je korak u održivom smjeru jer produžujemo odjeći životni vijek.

Vasco

Frane Šoša

Iako mjesto masovnog porobljavanja, moda je i poligon za osobnu emnacipaciju. Ukorijenjeni u aktivizmu, umjetnosti i ljubavi, moji radovi su komentari o svijetu u kojem živimo, ciljajući izazvati norme, potaknuti razmišljanje i inspirirati promjene.

Fine Kovine

Silvia Tomić Bilan

Fine kovine naziv je za unikatni, dizajnirani, ručno rađeni nakit od bakra, mjedi i srebra. Kroz različite tehnike, iz vatre nastaju jedinstveni oblici nakita od jednostavnih linja u kombinaciji s poludragim kamenjem sve do raskošnih tradicijskih.

Amalgam Glass

Irena Poje-Oxenham

Amalgam glass izrađuje, tehnikom fuzije stakla, unikatne i elegantne kreacije od stakla koji plijene izgledom i funkcionalnosti. Organiziramo i tečajeve fuzije stakla, idealan način za opuštanje, učenje i izradu nečeg neobičnog.

Plantmania.hr

Matea Majić i Leonard Ferenc

Plantmania je mali obiteljski posao, misija nam je da što više domova ozelenimo i da približimo svima rijetke biljke. Običnim staklenkama dajemo novi život i pretvaramo ih u jedinstvene terarije koji će u tvoj dom unjeti komadić bajke i prirode!

Petipleti

Petra Vrban

Petipleti je modni brend inspiriran željom za prepoznatljivim stilom, unikatnom odjećom i modnim dodacima, ručnim radom. Želim ponuditi nešto posebno, trajno, nešto što se nosi, čuva, nasljeđuje i poklanja. Posebni detalji i dizajn čine bezvremenski „must have“. 

Art Studio Laura Rainbow

Laura Rainbow

U Art Studio Laura Rainbow stvaraju keramičke Ptice sreće, savršeni dar za one kojima želiš pokloniti sreću. Tečajevi i radionice keramike za odrasle početnike jednostavan su način odmaka od svakodnevice i divno iskustvo za one koji već imaju sve.

Ako i ti izrađuješ rukotvorine i želiš biti u Katalogu kreativaca zajedno sa našim kreativcima, učlani se u udrugu ArtiZanat i popuni obrazac za upis u katalog!

bottom of page