top of page

DOSADAŠNJI SAJMOVI

SAJAM POD MASKAMA

18. i 19.2.2023.

U veljači smo organizirali tematski sajam pod maskama! Kod maskiranih izlagača pronašle su se rukotvorine svih kategorija, od modnih dodataka do kućnog dekora i umjetnina. Osim široke ponude domaće proizvodnje, održali smo i tematske radionice, karaoke pod maskama te izbor za najbolju masku.  

BOŽIĆNI SAJAM BY ARTIZANAT

3.-4.12.2022. i 10.-11.12.2022.

Handmade pokloni imaju posebnu toplinu i čar, a veliki izbor lokalnih kreativaca ogao se naći na Božićnom sajmu Artizanata koji se održao prva dva vikenda u prosincu u Bustan baru.
Od A(rt) do Z(anat), velika ponuda iz šarene palete kreativaca uključivala je nakit, ukrase, home decor, kozmetiku, ilustracije, biljke, modne dodatke… koju god kategoriju poklona trebali, mogli ste ju naći ovdje i razveseliti sve vaše najmilije.
U ugodnom ambijentu Bustan bara, kreativci su organizirali i posebne tematske radionice za djecu i odrasle.

SLOW FASHION WEEKEND

12.-13.11.2022.

Pod motom SLOW FASHION NIJE SCIENCE FICTION organizirali smo event posvećen domaćoj modnoj sceni i održivoj modi – Slow Fashion Weekend. Tijekom cijelog vikenda, kroz modnu reviju, showroom i prodajni salon, u zagrebačkom klubu Aquarius predstavljeno je 20 lokalnih dizajnera a brojna publika i velik interes medija pokazali su da je potrebno još više platformi i događanja posvećenih promociji održivog stila i predstavljanju lokalnih modnih brendova. Zbog velikog interesa i uspjeha eventa ovog proljeća najavljujemo sljedeće izdanje Slow Fashion Weekenda

KREATIVNI BORAVAK

9.7.2022./3.9.2022./10.6.2023./8.7.2023./2.9.2023.

Na Kreativnom boravku naći ćete raznovrsnu ponudu nakita, torbi i drugih modnih dodataka, odjeće, kućnog dekora, biljaka i biljne kozmetike, ilustracija i umjetnosti iz ponude lokalnih kreativaca. Osim toga, možete i naučiti nešto novo na radionicama, upoznati blagodati učenja nove vještine, stvaranja rukama i druženja u kojima je jedini fokus trenutak pred vama u kojem zaboravljate sve brige i svakodnevicu.
Želite se opustiti, zabaviti, vidjeti nešto lijepo i istovremeno biti dijelom promjena i činiti ovaj svijet boljim mjestom? Uživajte u kreativi u najljepšem zagrebačkom ljetnom vrtu, vidimo se na Kreativnom boravku, čim ponovno zatopli!

bottom of page