DONACIJE I PODACI ZA PLAĆANJE

U ovoj početnoj fazi, financijski opstanak naše udruge još uvijek uvelike ovisi o direktnoj podršci njezinih članova i svih ostalih građana koji vide vrijednost u tome što radimo za kreativce.

Ako i niste u prilici postati punopravni članovi udruge, a želite nas podržati, razmislite o uplati donacije proizvoljnog iznosa na račun ArtiZanata. Puno nam znači ako se odlučite odvojiti makar par kuna da nas podržite.

To možete učiniti standardnom uplatnicom u pošti, banci ili Fini, preko bilo kojeg elektroničkog ili mobilnog bankarstva, Aircasha ili gotovinom blagajniku udruge na bilo kojem događanju u njenoj organizaciji. Upute za uplatu nalaze se niže.

 

Internet/mobilno bankarstvo

Ispunjavanjem elektroničkog naloga za prijenos novca, sljedeće informacije će biti tražene od vas.

Naziv primatelja: Artizanat

Adresa primatelja: Maksimirska cesta 68, 10123 Zagreb, Hrvatska

IBAN: HR7624920081100098850

U slučaju da se radi o uplati članarine, kao model unesite HR00, a kao poziv na broj primatelja 2022-333-15. Kao opis plaćanja napišite "Članarina" i svoje ime odnosno naziv pravne osobe.

U slučaju da se radi o uplati kotizacije za sudjelovanje na sajmu, kao model unesite HR00, a kao poziv na broj primatelja 4444-1111. Kao opis plaćanja napišite naziv sajma i svoje ime odnosno naziv pravne osobe.

U slučaju da se radi o donaciji, polja model i poziv na broj možete ostaviti prazna ili upisati HR00 123456789. Kao opis plaćanja napišite "Donacija" i, ako želite, svoje ime.

Račun udruge vodi se u subjektu Imex banka d.d. Njen SWIFT/BIC broj je IMXXHR22.

Ukoliko u svojem internetskom ili mobilnom bankarstvu nalog možete automatski ispuniti skeniranjem bar koda, za tu svrhu možete upotrijebiti odgovarajuću sliku niže. Kliknite na galeriju kako biste neku od slika preuzeli ili vidjeli u punoj rezoluciji. (Važno: Skeniranjem priloženih bar kodova, u vaš nalog se upisuje zadani iznos naveden ispod slike, koji možete promijeniti ukoliko želite, odnosno trebate uplatiti drugačiji iznos.)

 
Članarina
Članarina

press to zoom
Članarina
Članarina

press to zoom
Kotizacija
Kotizacija

press to zoom
Članarina
Članarina

press to zoom
 

Uplatnica (pošta/banka/Fina)

Na slikama u galeriji prikazanoj niže vidljivi su primjeri ispunjavanja HUB 3A uplatnica za prijenose novca u pošti, banci ili Financijskoj agenciji. Kliknite na galeriju kako biste neku od slika preuzeli ili vidjeli u punoj rezoluciji. U polju "Platitelj" potrebno je upisati vlastite podatke, odnosno podatke pravne osobe, a iznos uplate prilagođavate iznosu koji želite ili trebate platiti.

 
Članarina
Članarina

press to zoom
Sajam
Sajam

press to zoom
Donacija
Donacija

press to zoom
Članarina
Članarina

press to zoom
 

Aircash

Platiti preko Aircasha možete skeniranjem odgovarajućeg bar koda u galeriji niže preko Aircash aplikacije, slično kao i u elektroničkom bankarstvu. No, imajte na umu da u Aircash aplikaciji ne možete mijenjati iznose skeniranih naloga, tako da je ova metoda plaćanja moguća samo za iznose navedene ispod kodova u galeriji.

 
Članarina
Članarina

press to zoom
Članarina
Članarina

press to zoom
Donacija
Donacija

press to zoom
Članarina
Članarina

press to zoom
 

Gotovina

Na svim događajima ArtiZanata članarinu, kotizaciju ili donaciju možete platiti i u gotovini blagajniku udruge. Zauzvrat biste trebali dobiti kopiju uplatnice na obrascu prikazanom niže. Obvezno ju sačuvajte jer ste u slučaju uplate prve rate članarine dužni priložiti njezin sken ili sliku kao dokaz o uplati uz obrazac zahtjeva za upis u Popis članova udruge.

 
uplatnica