top of page

DONACIJE I PODACI ZA PLAĆANJE

U ovoj početnoj fazi, financijski opstanak naše udruge još uvijek uvelike ovisi o direktnoj podršci njezinih članova i svih ostalih građana koji vide vrijednost u tome što radimo za kreativce.

Ako i niste u prilici postati članovi udruge, a želite nas podržati, razmislite o uplati donacije proizvoljnog iznosa na račun ArtiZanata. Puno nam znači ako se odlučite odvojiti makar par kuna da nas podržite.

To možete učiniti standardnom uplatnicom u pošti, banci ili Fini, preko bilo kojeg elektroničkog ili mobilnog bankarstva, Aircasha ili gotovinom blagajniku udruge na bilo kojem događanju u njenoj organizaciji. Upute za uplatu nalaze se niže.

Internet/mobilno bankarstvo

Ispunjavanjem elektroničkog naloga za prijenos novca, sljedeće informacije će biti tražene od vas.

Naziv primatelja: Artizanat
Adresa primatelja: Maksimirska cesta 68, 10123 Zagreb, Hrvatska
IBAN: HR7624920081100098850

U slučaju da se radi o uplati članarine, kao model unesite HR00, a kao poziv na broj primatelja 2022-333-15. Kao opis plaćanja napišite "Članarina" i svoje ime odnosno naziv pravne osobe.
Iznos uplaćujete ovisno o odabranom trajanju članstva:
 
3 mjeseca: 158,22 kn / 21 euro
6 mjeseci: 316,44 kn / 42 euro
12 mjeseci: 580,14 kn / 77 eura


U slučaju da se radi o uplati kotizacije za sudjelovanje na sajmu, kao model unesite HR00, a kao poziv na broj primatelja 4444-1111. Kao opis plaćanja napišite naziv sajma i svoje ime odnosno naziv pravne osobe.

U slučaju da se radi o donaciji, polja model i poziv na broj možete ostaviti prazna ili upisati HR00 123456789. Kao opis plaćanja napišite "Donacija" i, ako želite, svoje ime.

Račun udruge vodi se u subjektu Imex banka d.d. Njen SWIFT/BIC broj je IMXXHR22.
 

Gotovina

Na svim događajima ArtiZanata članarinu, kotizaciju ili donaciju možete platiti i u gotovini blagajniku udruge. Zauzvrat biste trebali dobiti kopiju uplatnice na obrascu prikazanom niže. Obvezno ju sačuvajte jer ste u slučaju uplate prve rate članarine dužni priložiti njezin sken ili sliku kao dokaz o uplati uz obrazac zahtjeva za upis u Popis članova udruge.

uplatnica
bottom of page